Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Amrum Eventyrland


Eventyrlandet i Amrum er et indendørs legeland på mere end 1300 m2.

Her er stort klatretårn, rutsjebaner, klatrepyramide og børnebiler. Her er også en afdeling til de mindste. Hoppeborge og trampoliner. Billard, airhockey og bordtennis.

Kiosk og cafeteria.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Amrum Eventyrland   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Abenteuerland Amrum)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 2 år

Åbningstider:
April-oktober dagligt. Udenfor sæsonen kun weekend

Yderligere info:
Tlf: +49 (0) 4682 968664 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hoofstich 3, 25946 Norddorf


   Anmeld Amrum Eventyrland   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Amrum Eventyrland. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Amrum Eventyrland. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Amrum Eventyrland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Amrum Eventyrland:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Amrum Eventyrland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Amrum Eventyrland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Amrum Eventyrland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Amrum Eventyrland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.