Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Aqualand Magaluf


Lige udenfor Palma Nova finder du Mallorcas næststørste vandland, hvor alt er gratis når entreen er betalt. Det er tilladt selv at medbringe madkurven, men der er også restauranter på stedet.

Her er masser af sjove oplevelser for store og små. Her finder du bl.a. Bommerangen, som ligesom på en skateboardbane sender dig frem og tilbage på en lille gummibåd. Bølgebassinet med bølger på over 1 meter, udfordrende rutsjebaner som f.eks. Det Sorte Hul og Super Kamikaze.

Til de små er der et skønt område (Dragoland) hvor de kan nyde det lavvandede legeområder med små rutsjebaner mm.

Du finder også en brusende flod, mange flere rutsjebaner og et sjovt slot midt i vandet.

Her er nok til mange timers vandsjov.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Aqualand Magaluf   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 4 år

Åbningstider:
Maj til oktober

Yderligere info:
Tlf: 971 130 811 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Carretera Cala Figuera, 07182 La Porrasa


   Anmeld Aqualand Magaluf   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Aqualand Magaluf. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
27-02-2008 Aqualand Magaluf Skrevet af b-j-k
Vi var på mallorca sommeren 2006 og boede i Palma Nova. Vi har 2 børn som på det tidspunkt var 2 og 4 år. Vores besøg i aqualand var en forygende oplevelse både for store og små. Rigtig lækkert område og mange gode aktiviteter. Børnene var meget begejstrede og var helt opløste tilsidst.
Skal helt sikkert der igen, hvis vi kommer til Palma Nova


Skriv en anmeldelse af Aqualand Magaluf

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Aqualand Magaluf:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Aqualand Magaluf en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Aqualand Magaluf. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Aqualand Magaluf egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Aqualand Magaluf før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.