Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Aqualand Maspalomas


Aqualand lige udenfor Maspalomas er et 90.000 m2 stort badeland med et stort udvalg af rutsjebaner og vand - masser af vand.

Her er rutsjebaner i alle afskygninger og for både de modige og de mindre modige. Her er bl.a. mulighed for at rutsje sammen med din familie i en 4 mands badebåd.

Her finder du også de langsomme forlystelser og det store bølgebassin. For de små er der et særligt afsnit med små rutsjebaner og vandlegetøj.

På området er der også restauranter, minigolf og kiosk.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Aqualand Maspalomas   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: +34 928 14 05 25 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Carretera Los Palmitos Park, 35100  Maspalomas


   Anmeld Aqualand Maspalomas   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Aqualand Maspalomas. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Aqualand Maspalomas. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
28-01-2008 Sjov for de lidt større børn Skrevet af Catiedk
Vi var på en dejlig tur til Gran Canaria, og ville derfor besøge Aqualand. Men Var lidt en skuffende fornøjelse, vi havde hørt at der var mange ting for de små børn også, men der var faktisk ikke særlig meget. Der var den såkaldte "mini park", med et par få ting, men det var også det. De fleste ting var for de størrebørn, og gik ud på at jo vildere jo sjovere.. Og ikke lige det der egner sig til en på 3år og en på 6 år.

Men vi fik da slappet af og været i vandet. Og det er et plus at man kunne leje sådanne opbevaringrum med nøgle når man kom, så man ikke behøvede rende rundt med alle sine ting.

Maden der kunne købes var mest Junkfood, og der var der pænt lange køer til.

En super ting i parken var at der gik folk rundt med papegøjer, og så kunne man få taget billeder af papegøjen siddende på hånden. Det var en stor oplevelse for vores piger, som stadig snakker om det. Så det kan stærkt anbefales.Skriv en anmeldelse af Aqualand Maspalomas

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Aqualand Maspalomas:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Aqualand Maspalomas en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Aqualand Maspalomas. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Aqualand Maspalomas egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Aqualand Maspalomas før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.