Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Aqualand Tenerife


I Aqualand kan du både få dyppet tæerne og se flotte delfinshows.

Aqualand indeholder både store og små rutsjebaner, så der er oplevelser for alle. Her er også et miniputland til de allermindste, hvor de trygt kan lege i lavt vand med et sjovt legeslot.

Der kører flere gange dagligt en gratis bus fra Playa de las Américas og Los Cristianos.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Aqualand Tenerife   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 4 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: 922 71 52 66 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Avenida Austria 15, 38660  Adeje


   Anmeld Aqualand Tenerife   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Aqualand Tenerife. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
27-02-2008 Skrevet af anonym
fedt sted


Skriv en anmeldelse af Aqualand Tenerife

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Aqualand Tenerife:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Aqualand Tenerife en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Aqualand Tenerife. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Aqualand Tenerife egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Aqualand Tenerife før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.