Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Asterix Parken


Parken er bygget op omkring figurene fra tegneserien Astérix, som er det gennemgående team i parken. Man kan bl.a. møde Astérix og Obelix. Parken har en række store rutchebaner, men også en række forlystelser for hele familien.

Parken ligger ikke i selve Paris, men cirka 30 km nord for. Den rummer blandt andet Europas længste trærutsjebane.Upload dine billeder

   Anmeld Asterix Parken   

Informationer

 
Lokalt navn:
(PARC ASTERIX)

Prisklasse: Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Åbent det meste af året. Check hjemmesiden for nøjagtige åbningstider.

Yderligere info:
Tlf: (33) 3 44 62 31 31 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
BP 8, F-60128 Plailly


   Anmeld Asterix Parken   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Asterix Parken. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
10-02-2010 befriende god plads Skrevet af anonym
Efter en stressende i kø-ventende dag i Disneyland Paris, var det beftiende roligt at komme til Asterix park et par dage efter. Forlystelserne er til alle aldre. Kan man lide de vilde rutchebaner, er der europas langste trærutchebane. Eller hvad med en nyere model med 7 loops.....
Omgivelserne er dejlige, temaet gennemført.
14-06-2009 Skrevet af supermic
virkelig godt for både børn og voksne,,
vildt godt lavet,så der er også meget at se på..


Skriv en anmeldelse af Asterix Parken

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Asterix Parken:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Asterix Parken en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Asterix Parken. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Asterix Parken egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Asterix Parken før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.