Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Astrid Lindgrens Verden


Elsker du og dine børn også alle de mange skønne historier fra Astrid Lindgren, så er et besøg i Astrid Lindgrens Verden en nødvendighed. Her finder du Villa Villekulla, Karlsson på taget, Emils bondegård og meget mere. Du møder figurene og der er ofte underholdning på scenen.Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Astrid Lindgrens Verden   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Astrid Lindgrens Värld )

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Maj til november (I ydersæson kun weekends. Tjek åbningstider på hjemmesiden)

Yderligere info:
Tlf: 0492 - 798 00 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Fabriksgatan, 598 85 Vimmerby


   Anmeld Astrid Lindgrens Verden   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Astrid Lindgrens Verden. 2 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Astrid Lindgrens Verden. 2 brugere har stemt.

Anmeldelser:
22-02-2010 Skrevet af Anne Marie Engell-Kofoed
Det var helt fantastisk at være der.
Børnebørnene har siden "slugt" alt om Pippi og Emil mm.
1000 TAK.
30-06-2009 med børnebørn Skrevet af Ulla thomsen
Vi har 2 gange besøgt Astrid Lindgrens Verden med børnebørn i alderen 5-7 år. Begge gange en fantastisk oplevelse og en fornøjelse. Alle børnene elskede forestillingerne og så dem flere gange. De var nsæten ikke til at drive hjem, da parken lukkede. Kan varmt anbefales. Vi glæder os til den tredje tur med de yngste børnebørn om 3 år :-).
Begge gange boede vi på Oxgården i Vimmerby - kan også anbefales varmt!
Og hus så at komme ud og se Bulderby og Katholt!
19-04-2009 Skrevet af rikke
En helt fantastisk oplevelse for både børn og voksne. Det var både afslappende og virkelig underholdende og oplevesesrigt at bruge 2 dage i astrid lindgrens verden. faktisk så godt så vi planlægger at tage dertil igen i år.
21-01-2008 hyggelig oplevelses park Skrevet af dbs
Det er en rigtig hyggelig oplevelses park, hvor du kan møde alle Astrid Lindgrens kendte personer i levende live. Min datter blev fotograferet sammen med Brødrene Løvehjerte og Lina fra Kattholt. Der er mange gratis forestillinger hver dag og man kan også møde de forskellige personer rundt om i parken. Det er nemt at få en hel dag til at gå derinde både for børn og voksne. Der er mange muligheder for at købe mad og drikke, masser af bænke at sidde på og en hyggelig natur. Indgangs prisen hører dog til i den dyre ende.
18-01-2008 Efterårsferie i Pippiland Skrevet af Anette Munk
Vi lod os friste af DFDS billige tilbud i efterårsferien med færgebillet, en overnatning i hytte på campingpladsen ved Astrid Lindgrens Verden samt entre i to dage for hele familien. Vi tog en ekstra overnatning, og det viste sig at være klogt. Det tager ca. 5 timer at køre derover (fra Nordsjælland) - inkl. et besøg i Godisflyget og Netto på vejen, og da åbningstiden i Astrid Lindgrens Verden er reduceret i efterårsferie, ville vi simpelthen ikke have nået derind, før vi skulle hjem igen næste dag.

Hytteområdet var supergodt. Selve campingpladsen var lukket, men det var fine hytter og rigtig gode legepladser på området.

I Astrid Lindgrens Verden var der rigtig meget, som var lukket pga. årstiden, ligesom der kun var Pippi-teater, modsat om sommeren, hvor alle personerne fra Astrid Lindgrens eventyrverden optræder rundt omkring i parken. Det var vi ikke rigtig klar over og gik noget slukørede derind. Gudskelov blev vi virkelig glædelig overraskede. Først og fremmest var der jo ingen kø nogen steder, og vi legede og kravlede og hoppede rundt i eventyrene i to hele dage. Havde alt været åbent skulle vi have have brugt i hvert fald to dage mere. Det planlægger vi så at gøre til sommer i stedet. :-)

Skuespillere var klædt ud som Pippi, Prusilusken og Kling og Klang, og de var simpelthen geniale. De gik rundt i parken og underholdt og spillede også teater fra en af parkens mange scener.

Eneste klagepunkt vi har var maden. Den var ikke dyr, men dårlig!
18-01-2008 Familievenlig oplevelse Skrevet af Tina Møller
Det kan anbefales at købe 2 dages billet, da man ellers vil have svært ved at nå det hele. Til showet på store scene skal man komme i RIGTIG god tid (40-50 min før), hvis man vil sidde ned, men det er ventetiden værd. Vi havde læst en del af Astrid Lindgrens bøger og set nogle film før vi tog afsted. Det letter forståelsen (det hele er jo på svensk) og så kender man også de figurer man møder rundt omkring. Efter vi kom hjem har vi så igen læst og set noget (biblioteket kan hjælpe med materiale)


Skriv en anmeldelse af Astrid Lindgrens Verden

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Hjælp til at vurdere Astrid Lindgrens Verden:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Astrid Lindgrens Verden en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Astrid Lindgrens Verden. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Astrid Lindgrens Verden egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Astrid Lindgrens Verden før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.