Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Atlanterhavsparken


Atlanterhavsparken er et af Nordens største saltvandsakvarier. Det er smukt bygget ind i kystnaturen et par kilometer vest for Ålesund.

Her finder man 4.000 m2 indendørs akvarier og udstillinger samt 6.000 m2 udendørs oplevelser. Indenfor er der 11 større akvarier, som repræsenterer livet langs Norskekysten og det nordlige Atlanterhav. Der er mulighed for at komme helt tæt på og røre ved flere af fiskene.

Der er daglige dykkershows i det store Atlanterhavsbassin, hvilket er en stor oplevelse.Upload dine billeder

   Anmeld Atlanterhavsparken   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: + 47 70 10 70 60 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Tuenesvegen, 6028 Ålesund


   Anmeld Atlanterhavsparken   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Atlanterhavsparken. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Atlanterhavsparken. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Atlanterhavsparken

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Atlanterhavsparken:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Atlanterhavsparken en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Atlanterhavsparken. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Atlanterhavsparken egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Atlanterhavsparken før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.