Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Børnenes Gård Österlen


På Børnenes Gård i Österlen møder du kalve, får, lam, grise, geder, høns, kaniner og marsvin, og det er muligt at komme helt tæt på og klappe dem alle. Du kan også klatre på klatrevæggen eller lege i høet.

Her er også stor legeplads med klatretårn, gynger, vipper mm.

For børn mellem 2 og 10 år er der mulighed for at få en ridetur på en pony.

Det er muligt selv at medbringe madpakke, og der er grillplads på stedet.

Børnenes Gård har kun åbent om sommeren fra juni-august.

Ved siden af Børnenes Gård finder du Eventyrstien, som er en sjov udfordring for de større børn. Læs mere her.Upload dine billeder

   Anmeld Børnenes Gård Österlen   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Barnens Gård Österlen)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Juni-august

Yderligere info:
Tlf: 0414-713 15 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Svinaberga 16, 277 35 Kivik


   Anmeld Børnenes Gård Österlen   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Børnenes Gård Österlen. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Børnenes Gård Österlen. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Børnenes Gård Österlen

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Børnenes Gård Österlen:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Børnenes Gård Österlen en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Børnenes Gård Österlen. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Børnenes Gård Österlen egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Børnenes Gård Österlen før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.