Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

BRIO Legeriet


BRIO Lekoseum er et museum, hvor man må lege med de fleste ting. Naturligvis er her også meget gammelt legetøj, som kun skal kigges på, men resten må man lege med.

Her er f.eks. barbiedukker og togbaner, legehus og spil og en rigtig klassisk modeljernbane.

Har man ikke lyst til at lege, kan man i stedet for gå på opdagelse gennem legens verden og se legetøj, som er over 100 år gammelt, eller kigge på dukkehuse igennem tiden. Her er naturligvis også en stor samling af BRIOs klassiske trælegetøj.

Her er også en kafe, hvor du kan nyde en kop kaffe.Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld BRIO Legeriet   

Informationer

 
Lokalt navn:
(BRIO Lekoseum)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 2 år

Åbningstider:
Åbent hele året

Yderligere info:
Tlf: 0479-19124 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Briogatan 1, 28331 Osby


   Anmeld BRIO Legeriet   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
ingen rating
Brugernes vurdering af BRIO Legeriet. 0 brugere har stemt.

Anmeldelser:
26-12-2008 Skrevet af Anja
Et rigtig godt sted at tage hen med sine børn en regnvejrsdag eller bare for at se tog. Der er lille! legeplads udenfor, hvor man kan spise sine madpakker. Indenfor er der et stort legehus til børnene, stor togbane man kan lege med, "kravle"huse, gammel togvogn med forskellige brætspil, og flotte modeltogbaner som kører, blot man trykker på en lille knap. I kælderen er der stort Julemandsland med mekansike nisser, som nemt står mål med julelandet i Tivoli Kbh.
Det er billigt, 50 svenske for en voksen. Der er en lille cafe med kaffe, kage og pølser som er billig.
Lekoseum er klart et besøg værd. Tjek også Brio outlettet ud, som ligger lige rundt om hjørnet hvor man kan købe virkelig billigt Briolegetøj.
21-07-2008 Rigtig god tur Skrevet af anonym
Stor succes for vores snart 4 årige pige. Fine udstillinger og super-gode legehjørner med alt fra køkken med udstyr og legehus til computerspil, brætspil, barbiehus med udstyr og ikke mindst kæmpe togbane i ståhøjde for børnene.
Fin kælder med nisser og også mulighed for leg for de lidt større.

Var der i 3 1/2 time!

Kan anbefales
10-10-2007 Skrevet af anonym
Har netop været en tur i Osby for at besøge Brio Lekoseum sammen med min kæreste og vores dreng på snart 3 år. Det var en stor succes!

Da vi kom lidt sent, lagde vi ud med et besøg i butikken, som ligger lige overfor museet - her var alt hvad hjertet begærer af legesager og en del udstyr (vogne og autostole) til helt rimelige priser. Det meste af det væsentligt billigere end i DK, især når man tager kursgevinsten med i betragtning. Her kunne vi godt have brugt endnu længere tid til at handle julegaver...

Museet er ikke ret stort: i stueetagen er der en lille cafe, flere steder indrettet til leg for både store og små (hvornår har du sidst balanceret med den lille stålkugle gennem en hullet labyrint?) blandet med montre, der viser legetøjets udvikling igennem tiderne. Hvis ikke den venlige dame i cafeen havde nævnt det, havde vi nok misset den måske bedste del af museet, nemlig kælderetagen, som man kommer til ad en spindeltrappe eller elevator. Hernede i mørket arbejdede en masse nisser på højtryk med at lave legetøj for julemanden. Han var ikke selv at finde, men vi fik lov til at komme ind i hans hus og se, hvordan han bor. Meget spændende og lidt uhyggeligt, synes vores lille dreng.

Afslutningsvis gik vi ud i den gamle togvogn, der nu er indrettet med Märklin tog, Barbie dukker m.m. En god detalje!
Det eneste vi savnede var mere tid. Fem kvarter til det hele var ikke nok.


Skriv en anmeldelse af BRIO Legeriet

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere BRIO Legeriet:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet BRIO Legeriet en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for BRIO Legeriet. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at BRIO Legeriet egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt BRIO Legeriet før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.