Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Badhuset Vanningen


Badeland med rutsjebane, boblepool og træningsbassin med mindst 2 baner til svømning. Egen mad må medbringes.

Her er masser af legetøj og sjovt bølgebassin.Upload dine billeder

   Anmeld Badhuset Vanningen   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: 040/42 52 86 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Västerbrogatan, 235 36 Vellinge


   Anmeld Badhuset Vanningen   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Badhuset Vanningen. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Badhuset Vanningen. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
28-09-2008 Skrevet af Stina
Rigtig godt sted at tilbringe mange timer, især fordi der er så mange muligheder. Det er super at man kan medbringe mad og drikke, og der er borde hvor man kan sidde, samt liggestole.
Der er en super sjov vandrutschebane, som tager tid på hvor hurtig man er, så der går hurtigt sport i den. Jeg havde min dreng med på 2 år 10 måneder, og han nød godt at vandrutschebanen. Det er også rigtig godt med børnebassinet, hvor der er delfiner der sprøjter med vand, og vandpistoler, sørøver og meget andet.
Kan helt klart anbefale at man gør en dag ud af det. Og husk mad, for går du ud, kan du ikke komme ind igen, uden af betale. Jeg skal helt klart have et årskort :o)
10-01-2008 babysvømning Skrevet af Krestine
Jeg var der nede med min søn på 3 måneder og datter på 21 måneder, vi vidste ikke meget om stedet og om faciliteterne. Men vi blev glædelig overasket. Alt var fint og lækkert, det eneste der manglede var en pusleplads i baderummet med bademuligheder til helt små babyer. Til gengæld var der et varmerum hvor man kunne sidde og slappe af og evt amme sit barn, uden man skulle pakke sig ind. Der var også sauna og dampbad. Og inde i svømmehallen var der et kæmpe basin til babyer og små børn oh syggymnasik. 34 grader varmt vand.

Der var også andre bassiner men det brugte vi ikke.

Det bedst var at man måtte tage sin klapvogn med ind i hallen og bassinet.

Vi havde en god dag og det var nemt at finde fra KBHSkriv en anmeldelse af Badhuset Vanningen

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Badhuset Vanningen:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Badhuset Vanningen en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Badhuset Vanningen. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Badhuset Vanningen egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Badhuset Vanningen før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.