Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Belém karetmuseum


En lidt overset turistattraktion i Lissabon er Belém karetmuseum. Her kan man se hvad Portugals konger og dronninger i gamle dage kørte rundt i til daglig og ved festlige lejligheder. Udstillingen taler specielt til mindre børns fantasi og kan ligesom torneroseslottet Palacio de Pena i Sintra sætte tankerne i gang om prinsesser iført fine kjoler i karet med fire heste foran. Museet holder til i den tidligere kongelige rideskoles bygning. Nogle af kareterne ser ud som om de er lavet af guld.Upload dine billeder

   Anmeld Belém karetmuseum   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Museu Nacional dos Coches)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 14 år

Åbningstider:
Hele året - lukket mandag

Yderligere info:
Tlf: (351) 213 610 850 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Praça Afonso de Alburquerque, 1300 Lissabon

Tak til Portugalnyt.dk for tippet. :)

   Anmeld Belém karetmuseum   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Belém karetmuseum. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Belém karetmuseum. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Belém karetmuseum

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Udflugtsmål i nærheden
Oceanario Monsanto park Lissabon Zoo

 


Hjælp til at vurdere Belém karetmuseum:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Belém karetmuseum en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Belém karetmuseum. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Belém karetmuseum egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Belém karetmuseum før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.