Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Busfabriken legeland Helsingborg


I Busfabrikken befinder du dig i 6000m2 jungle. Her finder du store og små klatrestativer, trampoliner, rutsjebaner, hængebroer, krypegange, airhockey, boldbaner, multisportarena og meget mere. For de helt små er der et særligt babyhjørne, hvor de kan lege i fred og ro. For forældrene er der sofaer til afslapning mens børnene leger.Upload dine billeder

   Anmeld Busfabriken legeland Helsingborg   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Busfabriken)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 1 år

Åbningstider:
Åbent alle dage

Yderligere info:
Tlf: 042-155558 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Garnisonsgatan 47B, 25466 Helsingborg


   Anmeld Busfabriken legeland Helsingborg   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Busfabriken legeland Helsingborg. 2 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Busfabriken legeland Helsingborg. 2 brugere har stemt.

Anmeldelser:
18-02-2014 Fuld gas i knap 4 timer Skrevet af NKJensen
Velholdt legeland med mange sjove aktiviteter. Rimelige madpriser (man må ikke selv medbringe). Ungerne suser rundt med det helt store smil på. Madens kvalitet? Ringe bøffer. God salat. Vegetar-burger overraskende god. Pommes ordinære. Pris/kvalitet/kvantitet godkendt uden at imponere. Free WiFi betyder også her: Noget ustabil WiFi. Vi var der 3,5 time og alt i alt var det en rigtig god oplevelse.
Det kan være lidt svært at parkere i området.
06-02-2011 Ikke sidste gang Skrevet af Pjerrot
Fik stedet anbefalet af en ven, og jeg kan kun sige det ikke er sidste gang jeg har taget turen her til.
Var her med min søn på 4½, og vi fik nemt 3 timer til at gå, uden at have prøvet alt - langtfra.
Valgte at lade bilen stå, og tog i stedet med færge + bus. Fra vi gik af færgen, til vi stod i legelandet, var der ikke gået en halv time.
Alt i alt en super oplevelse jeg kun kan anbefale til andre.
10-09-2008 jrh Skrevet af anonym
jag det are jättegod i busfabriken den er sjovt
08-05-2008 Fantastisk sted Skrevet af anonym
Fantastisk sted til regnvejrsdagen i ferien. Børnene bliver helt automatisk "mættet" af stedet og bliver slet ikke sure eller er svære at overtale når de voksne siger at nu er det slut for i dag;-)


Skriv en anmeldelse af Busfabriken legeland Helsingborg

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Busfabriken legeland Helsingborg:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Busfabriken legeland Helsingborg en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Busfabriken legeland Helsingborg. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Busfabriken legeland Helsingborg egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Busfabriken legeland Helsingborg før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.