Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Canevaworld - Aquaparadise


Canevaworld er egentlig en samling af 2 forlystelsesparker, hvoraf Movieland er en af dem. For kun et beskedent beløb ekstra kan man få billet til både Movieland og Aqualand. I Canevaworld finder du også et middelaldershow, hvor man spiser samtidig med at man ser et sjovt show med riddere.

I vandlandet Aqua Paradise er der sjov for både de modige og de små størrelser. Her er masser af forskellige vandrutsjebaner.

For de yngste er der et skønt piratvandland, hvor man også kan møde ægte pirater.

Her er hvide strande og strålende laguner, så her er masser af sjov til en hel solskinsdag.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Canevaworld - Aquaparadise   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 2 år

Åbningstider:
Maj til september

Yderligere info:
Tlf: 045 69 69 900 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Localita Fossalta 1, 37017 Lazise


   Anmeld Canevaworld - Aquaparadise   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Canevaworld - Aquaparadise. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Canevaworld - Aquaparadise. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Canevaworld - Aquaparadise

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Canevaworld - Aquaparadise:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Canevaworld - Aquaparadise en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Canevaworld - Aquaparadise. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Canevaworld - Aquaparadise egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Canevaworld - Aquaparadise før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.