Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Champs-Elysees


Nu er Champs-Elysees nok ikke mest kendt for et børnevenligt sted, men der er faktisk flere ting på den kendte boulevard, der kunne interessere børnene. Gaden byder på dels de ekstremt fine butikker som f.eks. Cartier og dels kæderne, som vi også kender fra Danmark, nemlig Adidas, Zara og McDonalds.

Ud fra boulevarden skyder et utal af arkader med masser af tingeltangel og små butikker.

Af særlig interesse for børn kan nævnes, at man jo på boulevarden kan opleve op til flere bilforhandlere, der bruger forretningen til at promovere bilmærket. Her kan man bl.a. se hvad fremtiden bringer af biler. Helt sikker noget der vil interessere små drenge rigtig meget.

For både drenge og piger har Disney naturligvis også en fantastisk butik på boulevarden - dog ikke for de prisbeviste.

På gaden finder man også en skøn iscafe med Hagendazs is. Et sandt paradis for både små og store iselskere.

I enden af Champs-Elysees finder man den store Triumfbue, som man for et mindre beløb kan komme op i.Upload dine billeder

   Anmeld Champs-Elysees   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Champs-Elysees)

Prisklasse: Gratis
Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Avenue des Champs Elysées, 75008  Paris


   Anmeld Champs-Elysees   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Champs-Elysees. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Champs-Elysees. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Champs-Elysees

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Champs-Elysees:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Champs-Elysees en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Champs-Elysees. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Champs-Elysees egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Champs-Elysees før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.