Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Den Havbiologiske Station


Den Havbiologiske Station byder på masser af viden om Østersøen under havoverfladen.

På stationen er der ca. 30 akvarier, hvor man som gæst har mulighed for at opleve dyrene og livet. Du får mulighed for at holde en krebs i hånden og fodre en hummer og få svar på en masse spændende spørgsmål om livet i Østersøen.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Den Havbiologiske Station   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Meeresbiologische Station)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: +49 (0) 4343 429321 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strand 1, 24235 Laboe


   Anmeld Den Havbiologiske Station   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Den Havbiologiske Station. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Den Havbiologiske Station. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Den Havbiologiske Station

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Den Havbiologiske Station:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Den Havbiologiske Station en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Den Havbiologiske Station. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Den Havbiologiske Station egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Den Havbiologiske Station før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.