Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Det sjove hus


Kulhuset har mere end 1500 m2 indendørs aktiviteter for børn. Her er store og små klatreborge, trampoliner, bilbane, airhockey, klatrevæg og meget mere. Enkelte af tingene koster ekstra.Upload dine billeder

   Anmeld Det sjove hus   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Kulhuset)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Lukket tirsdag

Yderligere info:
Tlf: 0410-418 40 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Maskingatan 43, 23166 Trelleborg


   Anmeld Det sjove hus   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Det sjove hus. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Det sjove hus. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Det sjove hus

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Det sjove hus:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Det sjove hus en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Det sjove hus. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Det sjove hus egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Det sjove hus før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.