Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Dinoland


I det nordvestlige Skåne har man fundet spor af de forhistoriske dinosaurer, og på denne plads finder du Dinoland.

At besøge Dinoland er som at gå millioner af år tilbage i tiden og pludselig befinde sig i de store kæmpers verden. Her findes en stor samling af dinosaurer i fuldvoksen størrelse lige fra Tyrannosaurus Rex til den mere venlige Diplodocus, som måler hele 27 meter og vejer mere end 20 ton.

De to står sammen med mere end 30 andre fortidskæmper.

I Dinoland finder du også legeplads og hoppepuder.

Hver tirsdag er der familiedag, hvor du får stor rabat på entrebilletten.Upload dine billeder

   Anmeld Dinoland   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Maj til september.

Yderligere info:
Tlf: 042-67979 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Stampgatan, 365 50 Åstorp


   Anmeld Dinoland   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Dinoland. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
17-07-2011 Tag jer sammen Skrevet af HenrikAmar
Helt ærligt. Dårlige anmeldelser til trods, kørte vi afsted for at se Dinoland.
Det viser sig så at have været lukket ned i et år.!!!
Få for fanden da lige strammet op om jeres side...
P.S. Selv på Dinolands egen hjemmeside har de glemt at skrive at det ikke findes mere.
13-05-2009 spild af penge Skrevet af anonym
Det var det største røveri jeg nogen sinde har prøvet.Ret dyr entre og tingene derinde var så slidte og kedelige.Mine børn på 5 og 10 år kedede sig gevaldigt.Toget der kørte kørte så langsomt at føreren løb ved siden af og skubbede det.Hoppe borgen var flad.
Det eneste børnene kunne li det var trampolinen... men dem kan man jo finde i sin baghave.
12-10-2007 Dårlig dinodag Skrevet af LiseC
Vi fandt med noget besvær Dinoland i sommer. Det var en skuffelse, om det nu er fordi den henvender sig til børn der er små og ukritiske ved jeg ikke, men min datter på 9 og jeg var ihvert fald meget skuffede. Det var en gang nedslidt og beskidt, dårligt lavet og dyrt amatøragtigt plat, i forhold til hvordan det kunne være lavet. Dinoerne lignede ikke ret godt, nogle var i stykker, hoppepuder var afspærrede, og der var et sted hvor børnene kunne grave efter små dinoer i en sandkasse, hvis de fandt nogen fik de lov at beholde dem, fik de at vide. Min datter fandt 2 små plasik dino skeletter, men nej, det viste sig, at hun kun måtte beholde det ene, det andet skulle hun betale for, hvis hun ville have det med hjem.Det er svært at skulle hele den snak igennem med et 9 årigt barn, om at voksne ikke altid holder hvad de lover, og det efter hun i en hel time havde gennemgravet sandkassen.Hun græd og gik selv hen til direktøren og klagede over behandlingen, men nej han var fuldstændig ubøjelig, ville hun have den måtte hun betale.
Nej vi kan bestemt ikke anbefale det sted, i hvert fald ikke ikke hvis det er til børn over5 år.
04-09-2007 Dinopark Skrevet af Netgirl
Vi var i juli måned på rundrejse med vores to børn på 2 og 4 i Sydsverige. Vi sluttede turen af med et besøg i Dinoparken, da det i øjeblikket er vores allesammens store passion.
Turen blandt de 1:1 store dinosauere var super for både børn og voksne. Man fik et godt indtryk af størrelsen på de kæmpe dyr. Samtidig var de dog lavet på en måde så de ikke skræmte små børn. Gode infotavler ved de enkelte dinosaure.
Den lille forlystelsespark var vi dog ikke så begejstrede for, da meget var lukket af - ved dog ikke om det skyldtes det kæmpe regnvejr der lige havde hærget området.
Kan helt klart anbefales til både børn og voksne.


Skriv en anmeldelse af Dinoland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Dinoland:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Dinoland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Dinoland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Dinoland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Dinoland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.