Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Dinosaur Parken


30.000 kvm med reproduktioner af forhistoriske dyr:
Tirannosaurus Rex, Brontosaurus oge Velociraptor - i naturlig størrelseUpload dine billeder

   Anmeld Dinosaur Parken   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Parco Preistorico)

Prisklasse: Gratis
Yderligere info:
Tlf: 0587-636030 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Via dei Cappuccini 20,  PECCIOLI


   Anmeld Dinosaur Parken   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Dinosaur Parken. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
11-04-2009 Skrevet af anonym
Der var noget bedaget over parken, der her i påsken virkede stillestående. Den lille legeplads i tilknytning til parken var fin, og var nok den største oplevelse for vores søn på 3.


Skriv en anmeldelse af Dinosaur Parken

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Dinosaur Parken:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Dinosaur Parken en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Dinosaur Parken. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Dinosaur Parken egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Dinosaur Parken før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.