Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Drypstensgrotterne i Porto Cristo


Grotterne er over 200 meter dybe og har seks underjordiske søer, bla. verdens største underjordiske sø - Martel søen. Ved slutningen af den mere en 2 kilometer lange tur kan du opleve en smuk koncert fremført på små både på søen. Bemærk: De tager ikke imod kreditkort.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Drypstensgrotterne i Porto Cristo   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Cuevas del Drach)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 7 år

Åbningstider:
Hele året. Flere ture om dagen.

Yderligere info:
Tlf: +34 971 820 753 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Carretera Cuevas, 07680 Porto Cristo


   Anmeld Drypstensgrotterne i Porto Cristo   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Drypstensgrotterne i Porto Cristo. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
09-06-2009 Ringe!! Skrevet af Mette
Vi var i grotterne sidste år, efter at have hørt hvor fantastiske de var, - det var da det værste vi har prøvet længe!

De lukker rigtig rigtig mange mennesker ind ad gangen, - men det er kun de forreste 10 (ud af 3-400) som kan høre hvad guiden siger (på et engelsk som er så dårligt at det varer lidt inden man opdager det er engelsk), og så går man bare gennem dem, og ned til nogle bænke, hvor det varer MEGET lang tid inden alle kommer ned at sidde.

Der var nogle som havde et lille barn med (sikkert under 1 år) som græd lidt da lyset blev slukket, - de blev omgående vist ud!!

Derpå kommer der en båd med lys og klassisk musik, og det er så dét,- så kan alle gå ud igen.

MEGET MEGET skuffende, - jeg er glad for at vi ikke havde købt en arrangeret tur, - for det havde da været alt for dyrt, - nu kostede det kun 10 euro pr voksen, - kan ikke huske hvad børn kostede - og så leje af bil, som vi dog også brugte til en tur i Marineland, og DET var godt!!
27-05-2008 "Dragehulen" Skrevet af Kirsten
Vi kørte i egen bil fra Alcudia ned til de meget omtalte huler. Ja det er en smuk oplevelse men "koncerten" fra robådende en stor skuffelse. Det tager lang til at blive bænket og der er mange små børn som ikke gider sidde i mørke og høre meget stille musik. Jeg vil klart anbefale at vælge en hule tættere på Alcudia f.eks coves de campanet.
En god ting var at prisen på is uden for grotten var overraskende billig.


Skriv en anmeldelse af Drypstensgrotterne i Porto Cristo

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Drypstensgrotterne i Porto Cristo:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Drypstensgrotterne i Porto Cristo en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Drypstensgrotterne i Porto Cristo. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Drypstensgrotterne i Porto Cristo egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Drypstensgrotterne i Porto Cristo før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.