Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Duinrell Forlystelsespark


Duinrell forlystelsespark ligger som en del af Duinrell Feriepark, men kan også besøges af gæster udefra.

Her er karuseller og rutsjebaner for alle aldre, og derudover er der mulighed for at besøge Tiki Vandland.

Udover forlystelser for både store og små er her også et indendørs klatreland og 2 meget store legepladser. For de større børn (minimum 160 cm) er der også en meget anderledes rutsjebane/forlystelse, hvor man bliver trukket i en slags slæde op på en høj bakke, og derefter kan man selv styre farten ned ad en lang lang sliske. Det kan gå meget hurtigt men man bestemmer selv farten.Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Duinrell Forlystelsespark   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 4 år

Åbningstider:
Marts til oktober

Yderligere info:
Tlf: 0031 (0)70 5155 255 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Duinrell 1 , 2242 JP WASSENAAR


   Anmeld Duinrell Forlystelsespark   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Duinrell Forlystelsespark. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
11-11-2008 Holland Skrevet af Hyrup
Vi kørte derned for et par år siden. Prisen er ok, i forhold til mulighederne. vejret var desværre ikke så godt, men så var er jo vandlandet. Dog er der flest rusjebaner for ed større børn. Men ja.. et god mulighed til prisen. Vi tager derned igen til sommer :-)


Skriv en anmeldelse af Duinrell Forlystelsespark

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Duinrell Forlystelsespark:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Duinrell Forlystelsespark en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Duinrell Forlystelsespark. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Duinrell Forlystelsespark egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Duinrell Forlystelsespark før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.