Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Eiffeltårnet


Medmindre man lider af højdeskræk, er det en stor oplevelse at bestige Eiffeltårnet. Der er mulighed for at stå af på 1. eller 2. etage, men en tur helt til toppen kan anbefales. Der er en glimrende sikkerhed i tårnet, så det er intet problem at have børn med op på øverste etage. Husk lidt mønter til en af de mange kikkerter på toppen. Det vil børnene helt sikkert sætte pris på.Upload dine billeder

   Anmeld Eiffeltårnet   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Tour Eiffel)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: 33 (0) 1 44 11 23 23 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Avenue Anatole France, 75007  Paris


   Anmeld Eiffeltårnet   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Eiffeltårnet. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Eiffeltårnet. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
17-03-2009 Skrevet af anonym
hej jeg hedder karsten


Skriv en anmeldelse af Eiffeltårnet

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Eiffeltårnet:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Eiffeltårnet en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Eiffeltårnet. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Eiffeltårnet egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Eiffeltårnet før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.