Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Elafonissis Strand


Elafonissis er en helt specielt skøn strand på det syd-vestlige Kreta. Turen dertil går gennem mange hårnålesving, men er man først dernede, er det en fornøjelse.

Havet er helt turkis og stranden er super børnevenlig, da der er lavvandet rigtig langt ud. Vandet domineres af flere små øer (mere holme) som der kan leges på. Stranden har fået sit navn fra den største af disse øer.

Der er ikke et stort udvalg af restauranter her. Det er en stille og rolig strand, der kan bære mange mennesker uden at blive for trang.

Prøv at zoome ind på Google kortet og vælg Satelit. Så får du en fornemmelse af stranden.

Se eksempel på kørselsvejledning her.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Elafonissis Strand   

Informationer

 

Prisklasse: Gratis

Adresse og kort:
,  


   Anmeld Elafonissis Strand   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Elafonissis Strand. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
13-02-2008 Et strandparadis Skrevet af Camacho4
Vi besøgte Elafonissis Strand i sommeren 2006. Vores datter var 1½ år og hun var helt vild med stranden, da vandet var varmt og der var masser af plads for hende at boltre sig på. Fordelen var, at der var lavvande mange steder, og hun kunne rende rundt uden vi skulle bekymre os hele tiden.
Dog var der to ulemper:
1. Turen fra Hania er temmelig lang, og der er en masse sving.
2. Der var kun et sted på stranden, hvor man kan købe noget at spise og drikke. Det er dyrt og der er kø - så HUSK madpakken og en masse drikkevarer (vand)! Eller spis på en af restauranterne som ligger et par km før du kommer ned til stranden.

Alt i alt havde vi en skøn dag med masser af sol og vand. Det kan varmt anbefales til andre!


Skriv en anmeldelse af Elafonissis Strand

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Udflugtsmål i nærheden
Knossos Limnoupolis Vandland

 


Hjælp til at vurdere Elafonissis Strand:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Elafonissis Strand en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Elafonissis Strand. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Elafonissis Strand egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Elafonissis Strand før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.