Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Elmshorn Industrimuseum


Fra 1890 til 1914 havde Elsmhorn sin storhedstid som Industriby, og på Industrimuseet kan du opleve højdepunkterne. Museet er beliggende i en gammel fabriksbygning.

Her finder du dampmaskine, stempelure, vægte, skoleborde og meget andet. Mange af tingene må røres ved.

Her er spændende udstillinger i hele 4 etager.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Elmshorn Industrimuseum   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Industriemuseum Elmshorn)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 18 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: +49 (0) 4121 268870 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Catharienstraße 1, 25335 Elmshorn


   Anmeld Elmshorn Industrimuseum   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Elmshorn Industrimuseum. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Elmshorn Industrimuseum. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Elmshorn Industrimuseum

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Elmshorn Industrimuseum:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Elmshorn Industrimuseum en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Elmshorn Industrimuseum. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Elmshorn Industrimuseum egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Elmshorn Industrimuseum før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.