Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Foldvik Familiepark


I Foldvik Familiepark er du kommet rigtig på landet. Her møder du mange af de helt almindelige husdyr samt andre sjove og hyggelige dyr.

Du kan få en tur på vognen efter en traktor, hoppe i halmballer og hoppe i store hoppepuder.

Parken har også en stor mooncarbane.

Der kan købes mad i parken, men du er også velkommen til selv at medbringe både mad og drikkevarer.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Foldvik Familiepark    

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Maj - september

Yderligere info:
Tlf: 928 67 699 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Foldvikveien, 3294  Larvik


   Anmeld Foldvik Familiepark    

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Foldvik Familiepark . Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Foldvik Familiepark . Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Foldvik Familiepark

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Udflugtsmål i nærheden
Kristiansand Dyrepark Kongeparken

 


Hjælp til at vurdere Foldvik Familiepark :
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Foldvik Familiepark en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Foldvik Familiepark . Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Foldvik Familiepark egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Foldvik Familiepark før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.