Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Formentorhalvøen


Lej en bil og kør en tur ud på Formentorhalvøen med en formidabel udsigt og en masse hårnålesving. På turen har du mulighed for at parkere og tage en badetur på en skøn badestrand med fint sand og flot udsigt. Turen er ikke for de børn, der har problemer med køresyge.

Vil du helt ud til spidsen, skal du køre efter Es Colomer, som er Mallorcas nordligste punkt. Der finder du en stentrappe som fører hen til udsigtspunktet.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Formentorhalvøen   

Informationer

 

Prisklasse: Gratis

Adresse og kort:
Nord for Port de Polenca,  


   Anmeld Formentorhalvøen   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Formentorhalvøen. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Formentorhalvøen. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Formentorhalvøen

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Formentorhalvøen:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Formentorhalvøen en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Formentorhalvøen. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Formentorhalvøen egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Formentorhalvøen før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.