Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Futuroscope


Parken er helt unik og rummer over 20 forskellige 360 graders biografer. Her er også spændende simulatorer og kæmpe skærme. Her kan man opleve dinosaurer, den sunkne by Atlantis, Mount Everest og meget meget mere. Den tekniske kvalitet af det man ser på lærredet er i top og her er nok til mange timers underholdning for både store og små.

Her er også en fantastisk udendørs legeplads for børnene, der kan prøve kræfter med bl.a. vand, trampoliner og klatreudfordringer.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Futuroscope   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 5 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: 05 49 49 07 07 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Avenue du Futuroscope, 86130 JAUNAY-CLAN


   Anmeld Futuroscope   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Futuroscope. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Futuroscope. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Futuroscope

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Hjælp til at vurdere Futuroscope:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Futuroscope en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Futuroscope. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Futuroscope egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Futuroscope før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.