Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Gardaland


Gardaland er Italiens største forlystelsespark og her kan du sagtens få en hel dag til at gå. Det er en stor park med masser af flotte temaer, og du har udover de mange hårrejsende forlystelser også mulighed for at se delfinshows og andet underholdning. For de små er der en helt fantastisk afdeling med bl.a. minitog, helikoptertur rundt i området og masser af fantasidyr.

Du kan også komme op i en stor flyvende tallerken (dog landfast), som faktisk kan se fra det meste af den sydlige del af søen.

Hele parken kan også opleves med en rundtur i tog eller i monorail højt oppe.

I parken finder du mange restauranter og kiosker.


Se flere billeder her
Upload dine billeder

   Anmeld Gardaland   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 2 år

Åbningstider:
Lukket februar og marts. I ydersæsonen kun åbent weekend.

Yderligere info:
Tlf: (+39) 0456449777 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Via Ronchi, 37014 Verona


   Anmeld Gardaland   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Gardaland. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Gardaland. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
17-08-2009 da vi var i Gardaland Skrevet af sofie
Da vi var i Gardaland, var det rigtig godt, en af de bedste forlystelsesparker jeg har været i.

jeg vil anbefale den for børn på 7, og op efter. der er ikke så mange ting at lave for børn under 6 i hvert fald, så skulle det måske være karosellen, men sådan en er der jo alle steder.
23-07-2009 Dert hele værd ! Skrevet af Larjo
Vi er en familie bestående af to voksne og tre piger, som under besøget i Gardaland var 2,6 og 8 år. Det var i uge 29, tror jeg. Vi anbefaler følgende:
1. Forvent at være der lige fra åbning til lukning (midnat, hvor der er fyrværkeri). Dagen flyver afsted...
2. Tag gerne derind lørdag. Det er ferie-skiftedag, og derfor er der chance for, at der ikke er overfyldt.
3. Køb AFGJORT et ekstra armbånd, som gør, at man springer alle over i køen. ABSOLUT de ekstra penge værd.
4. Tag drikkevarer med - noget frossent, og måske sandwich til middag. Maden derinde er ok og det er priserne også. Ungerne gider bare ikke spilde tiden på at sidde på restaurant, så en hurtig snack hjemmefra er at foretrække. Vi spiste dog i cowboyland en enkelt gang, mens den lmindste sov i klapvognen - helt fint.

Alt i alt havde vi en forrygende dag derinde, og komme vi på de kanter igen, så tager vi gerne derind igen.

Hilsen Rie, Lars, Naia, Linette og Lærke
04-05-2008 En park for alle aldre Skrevet af Helle
Bestemt en park for alle aldre, ja vil sige fra 0 - 90... Nu bor jeg selv hernede kun få kilometer fra Gardaland, så vi har besøgt parken hyppigt... gennem vore søn opvækst Han er i dag 16 og nyder stadig at komme der.

Hvert år er der masser af nyheder og nye shows på programmet. Ligeledes en Park der bliver vedligeholdt.

Vil helt sikkert give Gardaland UG med en pil opad.

14-01-2008 Skrevet af Dorte
Simpelthen et supersted for ungerne. Lige fra 2,6 og 8 år-egne børn. Det kan varmt anbefales.Vi kunne ikke nå det hele, selvom vi var der en hel dag, så kom så tidligt som muligt. Vi var der i starten af juni, så dermed havde vi heldigvis ikke de helt høje temperaturer og køerne var heller ikke så lange. Vi skal helt klart dertil igen


Skriv en anmeldelse af Gardaland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Gardaland:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Gardaland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Gardaland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Gardaland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Gardaland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.