Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Glimmingehus Middelalderborg


Glimmingehus er en af Sveriges bedst bevarede middelalderborge, så her får du en unik mulighed for at tage en tur tilbage i tiden. I skoleferierne er her masser af aktiviteter for børn, og du har mulighed for en rundvisning i borgens gange og rum.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Glimmingehus Middelalderborg   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 18 år

Åbningstider:
April til oktober og til jul. Udenfor peroden kun efter aftale.

Yderligere info:
Tlf: 0414-18620 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Glimmingehus, 276 56 Hammenhög


   Anmeld Glimmingehus Middelalderborg   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Glimmingehus Middelalderborg. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Glimmingehus Middelalderborg. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Glimmingehus Middelalderborg

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Glimmingehus Middelalderborg:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Glimmingehus Middelalderborg en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Glimmingehus Middelalderborg. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Glimmingehus Middelalderborg egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Glimmingehus Middelalderborg før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.