Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Hagenbeck Zoo


Stor zoologisk have med mere end 1800 dyr, hvoraf mange er truede dyrearter. Haven er utrolig naturskøn og her er også mange oplevelser for de helt små besøgende.

Udover de mange forskellige dyr som giraffer, elefanter, søløver mm, er her også en kæledyrszoo, hvor man kan komme helt tæt på og røre ved dyrene.Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Hagenbeck Zoo   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Hagenbeck Tierpark)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 4 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: (040) 53 00 33-0 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Lokstedter Grenzstraße 2, 22527  Hamburg


   Anmeld Hagenbeck Zoo   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
ingen rating
Brugernes vurdering af Hagenbeck Zoo. 0 brugere har stemt.


Der er endnu ingen anmeldelser af Hagenbeck Zoo. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Hagenbeck Zoo

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Hagenbeck Zoo:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hagenbeck Zoo en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hagenbeck Zoo. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hagenbeck Zoo egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hagenbeck Zoo før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.