Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Halmstad Eventyrsland


Eventyrlandet er en stor forlystelsespark med hele 10 forskellige områder i parken med hver deres kendetegn.

Dinosaurparken byder på ca. 20 dinosaur i naturlig størrelse. Her kan børn og voksne lave arkæologiske udgravninger af et dinosaurskelet.

I Sagnlandet finder du bl.a. Torneroses hus. På Vildtsafarien møder du en masse dyr fra savannen og junglen. De er meget naturtro. I karruselparken finder du både store og små karruseller.

For de 3-13 årige er der et lastbilland, hvor du selv kan få lov til at styre løjerne, og til de lidt ældre børn er der også et sjovt gocart område. I vandlandet er der masser af sjov for alle aldre med vandrutsjebaner, opvarmede pools og masser af sjovt vandlegetøj.

I Minilandet kan du opleve mange af Sveriges slotte og herregårde i størrelsen 1:25.

I Indianer-/piratlandet kan du udleve din fantasi. Her kan du besøge en indianerby eller forsøge at finde den hemmelige piratskat. I hoppelandet finder du mange sjove hoppeborge.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Halmstad Eventyrsland    

Informationer

 
Lokalt navn:
(Halmstad Äventyrsland )

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 2 år

Åbningstider:
Juni til september

Yderligere info:
Tlf: 035-108460 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Gamla Tylösandsvägen 1, 30241 Halmstad


   Anmeld Halmstad Eventyrsland    

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Halmstad Eventyrsland . 2 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Halmstad Eventyrsland . 2 brugere har stemt.

Anmeldelser:
20-07-2009 Fantastisk tur Skrevet af christina
første indtryk var ikke så godt, en lidt slidt park med ældre ting og mange ting på et ikke så stort område......MEN MEN MEN det var så hyggeligt og fantastisk ...vi hyggede os alle i 7 timer inden vi tog hjem igen....og det var faktisk ikke så dyrt....med i prisen i indgangen var nogle rebbat kupponner som vi brugte bla. på buffe på westernsteak house..ham på 1½ spiste gratis og de 2 andre spiste for en pris....det tog ca 1 time fra Helsingborg...så ikke så slemt....alt i alt en fed dag vi gerne tager om igen en anden dag....................vær opmærksom på at der tit er rabbat på visse overgange med helsingør- helsingborg...hvor man kan spare en del..
06-08-2008 Drømmeland Skrevet af Ulrik
Hvis man er i sverige og har børn imellem 3-6 er dette et must. Vi var i eventyrland i 7 timer med 3 børn imellem 3 og 4. De var fuldstændig i ekstase over dette sted og drengene var meget glade for dinolandet. Der er også et ret godt badeland, men det er nok for de lidt større børn.

Medbring mad hvis man ikke vil købe dårlig junkfood til høje priser. Vi spiste på deres restaurant, et så kaldt steak house ala cowboytema, IKKE GODT og meget dyrt.
04-08-2008 Skrevet af anonym
Okay Eventyrland, med lille tivoli og forskellige forlystelser. Klart bedst på en solskinsdag så man også kan få glæde af vandlandet (mini format) med 7-8 rutsjebaner - 5 store. Husk badetøj og hånklæde. Kan evt. kombineres med en tur på stranden der ligger ca. 5-7 min derfra - fortsæt ud af tylösandvegen.
Madpakke kan anbefales hvis man ikke man er til junkfood.
04-02-2008 Et udmærket alternativ Skrevet af Kit knudsen
Det er ikke så dyrt som andre forlystelsesparker. Der er et vandland i parken som er rigtigt godt. Pariserhjulet er godt. Der er nogle store figurer af dyr, som er lidt kedelige. Der er også et lille tog, der kører ned til Halmstad by gratis frem og tilbage, hvis man ikke er i bil. Vi brugte snildt 6 timer den dag vi var der.
29-08-2007 suverænt sted Skrevet af ninapigen
vi brugte en hel dag (7timer) i halmstads eventyr land. der var bare skønt!! ungerne hyggede sig fra start til slut. og penge blev der da brugt men billigere end en dag i tivoli kbh. når først entré er betalt er alle ikke benzin drevne forlystelser gratis. jeg kan kun anbefale turen og så er Halmstad i sig selv en smuk by.


Skriv en anmeldelse af Halmstad Eventyrsland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Halmstad Eventyrsland :
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Halmstad Eventyrsland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Halmstad Eventyrsland . Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Halmstad Eventyrsland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Halmstad Eventyrsland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.