Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Hamburger Dom


På Heiligengeistfeld i Hamborg slår et omrejsende tivoli teltene op tre gange om året. Men ikke et af de små tivolier som vi kender dem herhjemme fra. Her finder man lækre sager at spise, kørende attraktioner, tombolaer og meget andet. Masser af skæg og ballade, fart over feltet og spændende attraktioner – DOM er det rene eventyrland både for store og små! Dom er en af Tysklands største folkefester.

Det koster ikke noget at besøge DOM, men attraktionerne koster naturligvis.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Hamburger Dom   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Forårsfest: Marts-april
Sommerfest: Juli-august
Vinterfest: November-december.

Se de helt præcise åbningstider på hjemmesiden.

Yderligere info:
Tlf: +49 (0) 40 42841-2896 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Heiligengeistfeld, 20359  Hamburg


   Anmeld Hamburger Dom   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Hamburger Dom. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Hamburger Dom. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Hamburger Dom

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Hamburger Dom:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hamburger Dom en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hamburger Dom. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hamburger Dom egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hamburger Dom før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.