Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Handelsskibene i Malmø


Koggmuseet er en af Malmøs internationale seværdigheder. Her finder du 2 kopier af middelalderskibe i fuld størrelse. Det store er faktisk en kopi af verdens største kendte handelsskib, som var hele 29 meter lang. Gå ombord og føl historiens vingesus. Selve kajen, hvor skibene ligger, er også holdt i middelalderstil og er blevet døbt Malöya. Her er et miljø som i middelalderen med bl.a. boder og værksteder.

Museet er levendegjort med middelalderklædte skibsfolk, som gerne beretter om skibet og historien.

Museet har også en permanent udstilling om skibenes historie.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Handelsskibene i Malmø   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Koggmuseet )

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: 040-330 800 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skeppsbron 10, 21120 Malmø


   Anmeld Handelsskibene i Malmø   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Handelsskibene i Malmø. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Handelsskibene i Malmø. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Handelsskibene i Malmø

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Handelsskibene i Malmø:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Handelsskibene i Malmø en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Handelsskibene i Malmø. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Handelsskibene i Malmø egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Handelsskibene i Malmø før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.