Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Handelsskibet Amsterdam


Amsterdam var indtil det 18. århundrede en af de allerstørste handelsbyer, og skibe bragte masser af eksotiske varer hjem fra hele verden.

Skibet Amsterdam sejlede ud i 1749 men led skibbrud. Nu er skibet rekonstrueret, og man kan komme indenfor og opleve, hvordan livet på sådan et skib var.

Skibet ligger lige ved siden af NEMO, og billetter til besøget købes på NEMO.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Handelsskibet Amsterdam   

Informationer

 
Lokalt navn:
(VOC Amsterdam)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Hele året.

Yderligere info:
Tlf: (+31) (0)20 523 22 22

Adresse og kort:
Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam


   Anmeld Handelsskibet Amsterdam   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Handelsskibet Amsterdam. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Handelsskibet Amsterdam. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Handelsskibet Amsterdam

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Handelsskibet Amsterdam:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Handelsskibet Amsterdam en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Handelsskibet Amsterdam. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Handelsskibet Amsterdam egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Handelsskibet Amsterdam før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.