Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Hansapark


Hansapark er en af Tysklands største forlystelsesparker og byder på forlystelser for enhver smag. Temaer som western, Mexico og eventyr. På din vej rundt i parken møder du masser af store og små rutsjebaner, vandrutsjebaner og fine rolige forlystelser for de helt små. Parken ligger helt ud til havet, så du har den flotteste udsigt fra flere af forlystelserne.

Aktiviteter og shows flere steder i parken i løbet af dagen.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Hansapark   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 4 år

Åbningstider:
April til oktober

Yderligere info:
Tlf: +49 (0) 4563 474-0 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Am Fahrenkrog 1, 23730 Sierksdorf


   Anmeld Hansapark   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Hansapark. 2 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Hansapark. 2 brugere har stemt.

Anmeldelser:
05-03-2009 Alle er tilfredsse Skrevet af anonym
Vi skal derned igen for 6 gang med vores boligselsskab
Det siger da noget om hvor vores beboer gerne vil hen
De er aldrig kommet skuffet hjem derfra og det gælder alle aldersgrupper
12-11-2008 god Skrevet af anonyme mig
den var rigtig god!
06-07-2008 herlig Skrevet af anonym
Super oplevelse - egentlig for alle alders klasser. vi 2 voksne og 2 børn på 3 pg 7 år havde en SJOV dag.
06-07-2008 God! Skrevet af Simse
Jeg var dernede den 5/7 - 08 det var mega fedt!!
der er nogle rigtig gode forlystelser!!
25-06-2008 god park Skrevet af anonym
den er god og har mange forlystelser for små og store jeg har været der 5 gange
24-01-2008 et fedt legelandlegeland Skrevet af lonnie madsen
et rigtigt godt legeland, med alt både for små og store, gode muligheder for oplevelser af arrangemener, spisesteder osv. Ta´ der hen I vil ikke fortryde.


Skriv en anmeldelse af Hansapark

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Hansapark:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hansapark en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hansapark. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hansapark egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hansapark før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.