Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Haribo Museum


I maj 1996 åbnede HARIBO Musée du Bonbon på sit produktionsområde i Uzès. Siden da har mere end 100.000 besøgende – både store og små – besøgt den lille by i Sydfrankrig for at få mere at vide om historien om lakrids-, frugtgummi- og slikfremstilling.

Musée du Bonbon er med sine hundredvis af gamle udstillingsgenstande og dokumenter unikt. Beundrere af gamle reklamegenstande, der går tilbage til perioden omkring århundredskiftet, kan nyde en lang række historiske plakater og emballage af enhver art. Gamle maskiner og værksteder bruges til at give den besøgende en levende beskrivelse af slikkets historie. Disse maskiner og værksteder er blevet genopbygget på en måde, der er i overensstemmelse med originalen. Det siger sig selv, at HARIBO også er en vigtig del af denne historie.

Børn og voksne kan nu følge produktionen af HARIBOs guldbamser live på en lille hældemaskine, der er opstillet specielt til dette formål. Du kan bruge en chip, som du modtager ved indgangen, til at starte en pakkemaskine, der forsyner de besøgende med færdigpakkede poser.Upload dine billeder

   Anmeld Haribo Museum   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Musée du Bonbon)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 5 år

Åbningstider:
Museet er lukket mandage og de første 3 uger i januar.

Yderligere info:
Tlf: 04 66 22 74 39 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Pont Charrettes, 30700 Uzes


   Anmeld Haribo Museum   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Haribo Museum. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Haribo Museum. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Haribo Museum

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Hjælp til at vurdere Haribo Museum:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Haribo Museum en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Haribo Museum. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Haribo Museum egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Haribo Museum før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.