Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Heide Park


60 km syd for Hamborg finder du Nordtysklands største forlystelsespark. Her finder du mere end 50 attraktioner af forskellig slags. Her er store rutsjebaner, masser af shows og forskellig dyr.

For de mindre børn er her også et fredeligt område med legefaciliteter. Her er også fugle- og delfinshows og mange små karruseller for de yngste.

Det kan være en god ide at investere i en 2-dages billet for at nå det hele.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Heide Park   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 4 år

Åbningstider:
Marts til november

Yderligere info:
Tlf: 0049 5191 91 91 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Heide-Park 1, 29614  Soltau


   Anmeld Heide Park   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Heide Park. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Heide Park. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
23-04-2014 Super sjovt! Skrevet af Mulebarn
Smuk park med aktiviteter for alle aldre. Kunne snildt have brugt 2 dage i parken.

Der er stor niveauforskel i parken og den er stor, så man får gået en del kilometer. Husk slev køretøjer til de mindste, hvis der er behov for det. Der er ikke mulighed for at leje trækvogne.
13-08-2008 Skrevet af Charlotte
Super spændende sted for hele familien..der var pænt og rent.. vi boede på hotellet i heide park og den kan også varmt anbefales, super lækkert hotel,god morgenmad, 2 min så er du i Heide park.. vi havde 3 overnatninger og 2 hele dage i heide park, mindre kam ikke gøre det,hvis man skal prøve alle forlystelserne :-)
Det kan varmt anbefales til alle..
27-02-2008 super nemt. Skrevet af Gitte K
Kør dagen i forvejen. Køb billet når du kommer derned og overnat på godt hotel ca 10 min derfra og kom som de første næste dag. Derved undgår du køer. Super fede forlystelser i alle aldre for de mindste og de seje voksne. Gode spisemuligheder også for medbragt mad.
13-02-2008 fantastisk forlystelsepark Skrevet af Gitte Blicher
alletiders sted for alle der kan lide at prøve div. rutchebaner og andre forlystelser..man kan hurtigt bruge et 2 dagspas dernede
19-01-2008 Et sikkert hit Skrevet af Ann
Et sikkert hit i vores familie er Heide Park Soltau. Hvert år tager vi en weekend ud af kalenderen, hvor vi kører hjemmefra med campingvogn om fredagen. Hele lørdag bliver så brugt i parken. Og så står den på hjemtur om søndagen. Heide Park er noget for enhver smag. Der er rolige forlystelser og dem der kraver is i maven. Klart et sted vi varmt anbefaler til alle og enhver :)


Skriv en anmeldelse af Heide Park

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Heide Park:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Heide Park en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Heide Park. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Heide Park egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Heide Park før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.