Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Hembygdsparken


Ängelholms hembygdspark er en meget smuk og hyggelig oase for hele familien. Her finder du flere store indhegninger med bl.a. heste, hjorte, geder, kaniner, grise, talende papegøjer og andre fugle.

Det er gratis at besøge parken, men ønsker du at besøge parkens 4 museer, koster det sek. 20,-. Her er et teknisk museum, et skolemuseum, Grönvallska Gården fra 1817 og Luntertunstugn fra 1763.

I parken er der også en stor legeplads, stisystemer og steder, hvor du kan spise din medbragte mad. Om sommeren er der også aktiviteter på den udendørs scene. I parken kan du også købe en is eller spise i restauranten.Upload dine billeder

   Anmeld Hembygdsparken   

Informationer

 

Prisklasse: Gratis
Åbningstider:
Parken har åbent hele året rundt. Museerne i parken kun fra maj-august. Museerne har lukket mandag.

Yderligere info:
Tlf: 0431-411220 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hotellvägen 14, 26261 Ängelholm


   Anmeld Hembygdsparken   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Hembygdsparken. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Hembygdsparken. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
20-02-2017 1 Skrevet af anonym
1
06-08-2008 Super til små børn Skrevet af Ulrik
Efter 9 dage i det svenske og mange ture, må vi nok at sige at dette var stedet vi kørte til 2 gange. Rigtig godt for mindre børn og super legeplads. Man kan spise medbragt mad eller nyde maden i restauranten (buffet).
18-07-2008 super gratis udflugt Skrevet af Mette
Vi har netop været på weekendtur til Sverige og gjorde stop ved Hembygdsparken. Det kan klart anbefales. Det er en super legeplads - kæmpe stor - med god muligheder for at spise sin medbragte mad - også i tørvejr, hvis det regner.


Skriv en anmeldelse af Hembygdsparken

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Hembygdsparken:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hembygdsparken en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hembygdsparken. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hembygdsparken egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hembygdsparken før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.