Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Holiday World


Holiday World er dels et traditionelt tivoli og dels et indendørs forlystelsescenter med bl.a. bowlingcenter.

Udenfor kan man fornøje sig med rutsjebaner, karuseller, pariserhjul og meget mere. Indendørs finder du spillehal, billard, restauranter og som før nævnt en bowlinghal med 16 baner.

Tivoliet er nyrenoveret. Der er fri entre til tivoliet, men alle forlystelserne koster penge.

Lige ved siden af tivoliet er der en stor park med boldbaner, en lille sø og en legeplads, og 300 meter længere væk finder du et lille badeland.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Holiday World   

Informationer

 

Prisklasse: Gratis
Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: 928 73 04 98 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Avda. Touroperador TUI, 35100 Avda. Touroperador TUI, 35100 Maspalomas


   Anmeld Holiday World   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Holiday World. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
20-02-2017 1 Skrevet af anonym
1


Skriv en anmeldelse af Holiday World

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Holiday World:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Holiday World en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Holiday World. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Holiday World egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Holiday World før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.