Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Holidayclub Badeland


Badelandet i Åre er på 2300 m2 og hører egentlig til på hotellet af samme navn, men det er også muligt at besøge badelandet, selvom man ikke bor på hotellet.

I badelandet finder man svømmebassin, særligt børnebassin, strømkanaler og rutsjebane. Der er også et udendørs bassin og tilhørende grønt område, hvis man besøger badelandet om sommeren.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Holidayclub Badeland   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: 020-551155 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Åre Strand, 83014 Åre

Tak til Sarah Mellor for tippet. :)

   Anmeld Holidayclub Badeland   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Holidayclub Badeland. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
20-02-2017 1 Skrevet af anonym
1


Skriv en anmeldelse af Holidayclub Badeland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Udflugtsmål i nærheden
Åre Glaspusteri

 


Hjælp til at vurdere Holidayclub Badeland:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Holidayclub Badeland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Holidayclub Badeland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Holidayclub Badeland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Holidayclub Badeland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.