Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Hunderfossen familiepark


Norske Caprino har været en stor inspirationskilde til denne familiepark. Hvis du ikke lige kender Caprino, så tænk tilbage på Bjergkøbing Grand Prix og Il Tempo Gigante. I Norge er han langt mere kendt og har mange andre eventyr på samvittigheden.

Her i parken finder du mange forlystelser både udendørs og indendørs. Du kan bl.a. prøve i en stor sandkasse at grave skelettet ud af en forlængst uddød dinosaur eller børnene kan prøve bilerne eller en af de andre mange attraktioner.

Der er også en hyggelig bondegård med søde klappedyr.

Glem heller ikke badetøjet, da der er flere opvarmede bassiner.

Bemærk iøvrigt at parken er røgfri både ude og inde, så har du brug for at ryge, skal du først finde en af de 4 rygezoner.


Se flere billeder her
Upload dine billeder

   Anmeld Hunderfossen familiepark    

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 1 år

Åbningstider:
Maj til september

Yderligere info:
Tlf: 61 27 55 30 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Fossekrovegen, 2625  Lillehammer


   Anmeld Hunderfossen familiepark    

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Hunderfossen familiepark . Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Hunderfossen familiepark . Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Hunderfossen familiepark

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Hunderfossen familiepark :
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Hunderfossen familiepark en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Hunderfossen familiepark . Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Hunderfossen familiepark egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Hunderfossen familiepark før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.