Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Ivø


Ivø er en lille ø som man når med en lille færge der går når der er biler/passagerer nok, i dagtimerne om sommeren vel en gang hver halve time. Turen tager 5 min.ca. og er gratis. På øen er der ingen butikker, så man skal selv have forsyninger med. Der er dog en campingplads, som har en lille butik, den ligger ved færgepladsen. Det er et meget smukt naturområde, meget fredeligt, og der er både råvildt og harer og mange fugle og insekter, så som sjældne sommerfugle, desuden en del planter. Den største serværdighed på øen er Ivø Klack, som er store kalk og kridt aflejringer, hvor der er fundet fossiler af svaneøgler. Der er en storslået udsigt og mulighed for selv at finde forsiler. Meget naturskønt sted for folk der elsker den slags. Kan anbefales til familier med børn omkring 9-10 års alderen, der er vilde med Dinosauerudgravninger og natur.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Ivø   

Informationer

 

Prisklasse: Gratis
Åbningstider:
Færgen sejler når der er biler nok!

Adresse og kort:
Ivövägen, 29034 Kristiansstad


   Anmeld Ivø   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Ivø. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
20-02-2017 1 Skrevet af anonym
1
26-12-2008 færgetider Skrevet af Lone Hansen
Der er skønt på Ivö. Fantastisk natur og dejlige gåture. Det er nu sådan at færgen har faste tider den sejler på og det er hver oo, 20 og 40 fra kl. 04.00 til kl. 24.00 og om natten hver 00.Det er alle dage hele året. Det skal dog lige bemærkes at turene kl. 04.40 , 12.40 og 19.40 ikke sejler da personalet har spisepause. men ellers sejler færgen fra Ivö på disse tider og sejler retur igen omgående når der er læsset af og på. Det er et super system der bare fungerer.
22-07-2008 Fred og ro Skrevet af Pia Ivø
Fantastisk natur og meget smukt. Dejlige gå-ture ved vandet og i skoven samtidig.
25-11-2007 Skrevet af LiseC
Ivø er et rigtig dejligt sted, fredeligt og rart, med masser af fine sommerfugle, og rådyr og harer. Det er lidt besværligt at finde den nemmeste vej til selve kridtaflejringerne, og der er meget stejlt, men chanchen for at finde div. vættelys og andre små forsteninger er stor, når man først når frem. Jeg kan varmt anbefale stedet til familier med dinosaur/fossil interesserede børn.


Skriv en anmeldelse af Ivø

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Ivø:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ivø en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ivø. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ivø egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ivø før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.