Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Jeep safari i Algarve


Flere forskellige turoperatører tilbyder udflugter i Jeep i udvalgte områder af Algarve. Der er på turene f.eks. mulighed for at se, hvordan kork forarbejdes og bruges i Portugal, og på nogen af turene besøger man biavlere.

Jeep turene er typisk tilrettelagt således, at de varer det meste af dagen med mange indlagte stop undervejs. Er man heldig kan man få et glimt af en ræv eller et vildsvin, men det er ikke dyrelivet, som er hovedattraktionen.

Der er derimod som regel mulighed for at se produktion (og købe) kunsthåndværk og for at smage lokale kulinariske specialiteter.

Deltagere opfordres til at medbringe badetøj til en svømmetur i én af de uspolerede floder eller søer i Algarve. Selv om turene er meget turistvenlige, er de mest for de større børn, som synes det er morsomt at holde sig fast i jeepen, når den forcerer tærren, som en normal bil ikke ville kunne klare.

På en udflugt i jeep deltager der som regel turister i mindst 2-3 køretøjer. Priserne svinger efter sæsonen, men regn med mellem 35 og 55 euro per person svarende til omkring 250-400 kroner uden fortæring.

Se mere på www.riosultravel.com og www.algarve-direkt.comUpload dine billeder

   Anmeld Jeep safari i Algarve   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Flere steder på Algarve kysten,  

Tak til Portugalnyt.dk for tippet. :)

   Anmeld Jeep safari i Algarve   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Jeep safari i Algarve. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
20-02-2017 1 Skrevet af anonym
1


Skriv en anmeldelse af Jeep safari i Algarve

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Jeep safari i Algarve:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Jeep safari i Algarve en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Jeep safari i Algarve. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Jeep safari i Algarve egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Jeep safari i Algarve før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.