Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Jungle Park


Jungle Park er med sine 75.000 m2 jungle en stor zoologisk og botanisk have med mere end 500 forskellige dyr. Landskabet er som i junglen, og her møder du bl.a. eksotiske fugle, forskellige aber, leoparder og mange andre dyr.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Jungle Park   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 4 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: 922 72 90 10 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Urbanización Las Águilas del Teide , 38640  ARONA-TENERIFE SUR


   Anmeld Jungle Park   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Jungle Park. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
20-06-2009 Rigtig hyggelig park Skrevet af Jane
De har et rigtig flot show med rovfugle! Min 2½-årige søn mistede dog interessen efter en halv time, men fik ham aktiveret, da jeg gerne ville se resten. Papegøjeshowet appelerer nok lidt mere til de mindre børn.
Der er en fin "Jungleraid", der er en slags tarzanbane. Er ikke tilladt for børn under 5 år, men vi så først skiltet bagefter, og min søn på 2½ klarede den altså fint. Vær opmærksom på, at banen er ret lang, så medbring en vandflaske. Og orienter jer før I starter, så I kan finde hinanden igen, hvis ikke alle går med. Den slutter ikke det samme sted som den starter!
Der er også en bobslæde-bane. Vi prøvede den ikke, da jeg vurderede min søn var for lille. Men det så rigtig sjovt ud. Man kan køre to ad gangen kunne vi se, så man kan have sit barn med. Vi kunne også se, at man skulle have hjelm på.
Der er en del niveau-forskelle, men det er lavet så man kan komme rundt med klapvogn næsten overalt. Men det kan være lidt hårdt at skubbe den op ad bakke. Vil dog ikke anbefale en alt for lille paraplyklapvogn, da nogle af stierne er lidt skæve og går igennem "junglen".
Man får udleveret et kort og der står store kort rundt omkring. Det er en god idé at orientere sig lidt for at få set det hele. Vær desuden opmærksom på tiderne for shows. De står ved indgangen og på nogle af træskiltene rundt i parken.
Restauranten er ret dyr og maden er ikke noget speciel, men heller ikke ringe. Der er fine borde og bænke, hvor man kan sidde og nyde sin medbragte mad, så det gør vi næste gang.
Der kører gratis shuttle-busser fra ferieområderne. Opsamlingssteder og -tider kan ses på deres hjemmeside. Det kan være svært at gennemskue hjemmefra, hvor de forskellige gader er, så spørg i receptionen på hotellet. Shuttlebusserne kører også gratis hjem igen. Sørg for at være opmærksom på busnummeret, 1 eller 2. Det er den samme bus I skal med hjem. Vi havde en klapvogn med i bussen, det var intet problem. Busturen tager ca. en halv time.
Da vi var afsted - juni 2009 - kostede det 24 € for en voksen. Hvis man købte en billet til deres vandland samtidig kostede det 35 €. Jeg tror man kan spare nogle penge ved at købe billetter på deres hjemmeside.
Jeg vil gerne anbefale parken til alle. Jeg synes den var rigtig hyggelig og der var mange junglestier, der gjorde det naturligt. Der er også gjort en del ud af at gøre de fleste dyrs områder naturlige, det var rart at se. Godt med tarzan-stien, det var rart for min søn at få udfoldet sig lidt fysisk også.


Skriv en anmeldelse af Jungle Park

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Jungle Park:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Jungle Park en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Jungle Park. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Jungle Park egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Jungle Park før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.