Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Junibacken


Junibakken er et levende eventyrhus for børn og ligger på Djurgården nær Stockholms centrum. Junibakken har åbent året rundt, og alle aktiviteter foregår indendørs.

På Junibakken kan du opleve mange af Astrid Lindgrens miljøer, som hun har fortalt om i sine bøger; Emil fra Lønneberg, Karlsson på taget og mange, mange flere. Her kan du lege i Pippi Langstrømpes hus Villa Villekulla, men også møde og hilse på andre børnebogsfigurer som Albert Åberg, Mumitroldene, Mik Mekanik, Peddersen & Findus og mange flere. På Junibakken får skandinaviske eventyrfigurer liv, her kan vores gæster lege og larme, grine og gyse, opdage og lære.

Junibakken er også en af Sveriges største børneteaterscener; her spilles hver dag forskellige forestillinger, og der findes også en restaurant og en boghandel.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Junibacken   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: +46 (0)8-587 230 00 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Galärvarvsvägen, 115 21 STOCKHOLM


   Anmeld Junibacken   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Junibacken. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Junibacken. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Junibacken

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Junibacken:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Junibacken en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Junibacken. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Junibacken egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Junibacken før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.