Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Kanalrundfart Amsterdam


Da Amsterdam jo er fyldt med kanaler, er det oplagt at se Amsterdam fra vandsiden. Børn vil også finde det morsomt at sejle og opleve, og for små børn er det en god måde at se byen på uden at skulle trave så meget.

Man finder kanalbådene flere steder, men et oplagt sted at stå på er lige ved siden af hovedbanegården. Der er flere forskellige turbåde at vælge imellem, og bådene sejler ud forbi Nemo og derefter ind i kanalerne langs hovedgaderne i Amsterdam.

Naturligvis ser man kun en brøkdel af Amsterdam, men det er en god måde at få et indtryk af byen på. På en regnvejrsdag er det også muligt at sidde i tørvejr i båden.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Kanalrundfart Amsterdam   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Hele året

Adresse og kort:
Stationsplein, 1012 AB Amsterdam


   Anmeld Kanalrundfart Amsterdam   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Kanalrundfart Amsterdam. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Kanalrundfart Amsterdam. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Kanalrundfart Amsterdam

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Kanalrundfart Amsterdam:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Kanalrundfart Amsterdam en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Kanalrundfart Amsterdam. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Kanalrundfart Amsterdam egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Kanalrundfart Amsterdam før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.