Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Knossos


Ca. 5 km. syd For byen Iraklon finder du Knossos, der med rette kan kaldes hovedstaden for den første europæiske civilisation. Paladset alene var på over 20.000 m2 og havde mere end 1000 værelser. Knossos var det mest imponerende og luksuriøse bygningsværk, som kunne ses i Europa i bronzealderen (2.800-1.100 f.Kr.).

På Kreta findes der 4 minoiske paladser, men Knosses er det største af dem.

Knossos er et virkelig spændende sted at besøge, og for at børnene kan få en rigtig god oplevelse, er det en god ide at snakke om historien på vejen derhen, og mens I går rundt.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Knossos   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Yderligere info:
Tlf: 0

Adresse og kort:
5 km syd for byen, 0 Iraklon


   Anmeld Knossos   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Knossos. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
13-02-2008 Fedt men varmt Skrevet af anonym
Det er et virkelig flot sted og bestemt et besøg vær!
Gør det til en heldags tur da der også er mulighed for at gå ture i den lille by. Ruinerne er virkelig flotte og godt bevarede. Man kan også blive guidet rundt. I middags timerne er der dog meget varmt så sæt dig evt. ind i skyggen. Da man skal læse meget og hvis man vil vide noget om ruinerne kan det være kedeligt for mindre børn...


Skriv en anmeldelse af Knossos

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.




Udflugtsmål i nærheden
Limnoupolis Vandland Elafonissis Strand

 


Hjælp til at vurdere Knossos:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Knossos en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Knossos. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Knossos egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Knossos før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.