Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Kolmården Zoo og Safari


For børnene er Kolmården et rigtigt eventyr. Tænk at komme helt tæt på og kæle med killingerne, kaninerne og alle de andre dyr i Barnens Lantgård (Børnenes Bondegård). Legeområdet Kulmården er et paradis for alle små mennesker med gang i. Her er det tilladt at hoppe, springe og fare omkring lige så meget, man vil – og hvorfor ikke tage et dyp i børnepoolen?

I Aparium møder du blandt andre gorillaerne og den store fl ok chimpanser. Vil du endnu tættere på dyrene, anbefaler vi en rundtur i egen bil i Safariparken.Upload dine billeder

   Anmeld Kolmården Zoo og Safari   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Kolmården)

Prisklasse: Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Februar til november

Yderligere info:
Tlf: 011-249000 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
, 618 92 Kolmården


   Anmeld Kolmården Zoo og Safari   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Kolmården Zoo og Safari. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Kolmården Zoo og Safari. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Kolmården Zoo og Safari

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Hjælp til at vurdere Kolmården Zoo og Safari:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Kolmården Zoo og Safari en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Kolmården Zoo og Safari. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Kolmården Zoo og Safari egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Kolmården Zoo og Safari før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.