Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Kongeparken


I Kongeparken kan du lave din egen chokolade i Freia chokoladefabrik, tag en tur i Norges længste bobbane på mere end 1000 meter, eller opleve en bondegård. Tag en hurtig tur i gummibåd ned ad fjeldet.

Kongeparken har aktiviteter for alle aldre og hele familien. Det er ikke ”bare” karruseller, men der er masser af forlystelser.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Kongeparken   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 1 år

Åbningstider:
Hele året men meget begrænsede åbningstider udenfor sæsonen.

Yderligere info:
Tlf: 815 22 673 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kongsgata 20, 4330 Gjesdal

Tak til Edward for tippet. :)

   Anmeld Kongeparken   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Kongeparken. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Kongeparken. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Kongeparken

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Udflugtsmål i nærheden
Kristiansand Dyrepark Foldvik Familiepark

 


Hjælp til at vurdere Kongeparken:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Kongeparken en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Kongeparken. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Kongeparken egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Kongeparken før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.