Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Krazy World og Algarve Zoo


I nærheden af byen Algoz ikke langt fra Albufeira i Algarve finder man Krazy World, som er en forlystelsespark, hvor børn blandt andet kan spille jungle-golf, hilse på kæledyr på en "childrens farm", ride på ponyer, bade i den store swimmingpool, køre quad-bikes, se krokodiller og en masse andre spændende ting.

Parken er en lidt særpræget blanding af zoologisk have, minigolf og tivoli. Konceptet virker meget godt, selv om det kan være svært at beskrive.

I den tilknyttede Algarve Zoo finder man i Amazonia Crocodile Park masser af reptiler, store slanger, skildpadder og naturligvis krokodiller.

I den øvrige dyrepark er der eksotiske fugle, kameler, elefanter og også mere normale husdyr.

Der skulle være mulighed for at finde noget for enhver smag i Krazy World – også for de lidt større børn.Upload dine billeder

   Anmeld Krazy World og Algarve Zoo   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 4 år

Yderligere info:
Tlf: 282574134 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ru do Palmeiral, 8365-907 Lagoa de Veseu

Tak til Portugalnyt.dk for tippet. :)

   Anmeld Krazy World og Algarve Zoo   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Krazy World og Algarve Zoo. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Krazy World og Algarve Zoo. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Krazy World og Algarve Zoo

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Krazy World og Algarve Zoo:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Krazy World og Algarve Zoo en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Krazy World og Algarve Zoo. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Krazy World og Algarve Zoo egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Krazy World og Algarve Zoo før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.