Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Kristiansand Dyrepark


Navnet på denne forlystelsespark er ikke helt fyldestgørende, da parken indeholder meget mere end dyr.

Selve dyreparken har et stort udvalg af både eksotiske dyr og også helt almindelige dyr fra vores breddegrader. Her finder du bl.a. løver, tigre, zebraer, giraffer og aber.

Kardemomme by, som vi kender fra den fantastiske fortælling om de 3 røvere, Kasper, Jesper og Jonatan. Her i parken finder du en nøjagtig gengivelse af byen med 33 huser (hvoraf 8 faktisk kan lejes som sommerbolig). Om sommeren er byen levendegjort med de kendte figurer.

Fritidsparken er en mindre forlystelsespark, som faktisk var den første af sin slags i Norge. I Gompeland er der sjov og leg for de mindste i klatrestativer mm.

Husk også badetøjet, da der også er et skønt udendørs badeareal med børnebassin og liggestole.

Der er stor prisforskel på høj og lavsæson. Vores priskategori er udfra højsæsonen, hvor alt er åbent.


Se flere billeder her
Upload dine billeder

   Anmeld Kristiansand Dyrepark   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Hele året, dog er badelandet kun åbent i sommerperioden.

Yderligere info:
Tlf: (+47) 38 04 97 00 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Dyreparkveien, 4636 Kristiansand

Tak til Camacho4 for tippet. :)

   Anmeld Kristiansand Dyrepark   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Kristiansand Dyrepark. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
11-03-2008 Skøn park! Skrevet af anonym
Kristiansand Dyrepark er en utrolig flot park for voksne og børn i alle aldre. Vi har besøgt parken flere gange, sidste gang i sommeren 2006. Der er masser af dyr, og dyrene har rigtig gode forhold, hvilket bare gør det hele endnu bedre.
Kardemomme By er rigtig hyggelig og der er atmosfære som vi ikke havde oplevet andre steder - liv i gaderne med sange og optræden. Børnene kan rigtigt leve sig ind i fortællingen.
Der er adskillige spisesteder, og maden er god - selvfølgelig til norske priser!
Indgangsprisen er høj, men alt i alt er det det hele værd.
Afsæt en hel dag til parken.


Skriv en anmeldelse af Kristiansand Dyrepark

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Udflugtsmål i nærheden
Foldvik Familiepark Kongeparken

 


Hjælp til at vurdere Kristiansand Dyrepark:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Kristiansand Dyrepark en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Kristiansand Dyrepark. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Kristiansand Dyrepark egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Kristiansand Dyrepark før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.